Massage i Hässleholm och Vellinge

Sinne & Form i Skåne AB

Vill du ha hjälp inom massage?

Är du intresserad av att få hjälp inom massage och kommer från Hässleholm eller Vellinge? I så fall har du kommit helt rätt. Mitt namn är Anna Kristina Persson och jag är alldeles nyligen utexaminerad inom massage. Jag har möjlighet att hjälpa till med olika slags massagebehandlingar, utifrån vilka behov och önskemål, som du som kund har. Jag försöker alltid att hjälpa alla till dess att de är 100 procent nöjda och inte heller vill ha mera hjälp av mig med någonting rörande massage eller dylikt.

Har du ont?

Massage är en bra behandlingsform, om man har ont någonstans i kroppen. Om du har haft ont en tid och inte har blivit bättre genom andra behandlingsformer eller andra företag, så kanske det är bra att prova någonting nytt. Jag gör mitt yppersta för att du skall slippa att ha ont och kunna leva som vanligt. Desto tidigare som du hör av dig till mig, desto större möjlighet har jag att hjälpa dig. Det går också fortare att behandla dina skador, om du inte väntar längre än befogat, innan du hör av dig till mig och Sinne & Form i Skåne AB.

Vore detta någonting för dig?

Om du är intresserad av mina tjänster, så kan jag berätta mera om dessa för dig. Hör av dig till mig, Anna Kristina Persson, så berättar jag mera för dig. Jag har hjälpt många att bli helt symptomfria, så att de kan leva normalt och fritt från skada och värk. Jag vill gärna hjälpa dig också. Kontakta mig redan i dag.